Loading...
Hanki Houdini2019-03-05T16:28:53+02:00

American Pinballin uutuus on nyt saatavilla!

Suuri taikuri ja illusionisti Houdini tunnetaan ja häntä arvostetaan yhä ympäri maailmaa. Harry Houdini, joka on vielä lähes sata vuotta kuolemansa jälkeen legendaarinen hahmo on nyt saanut arvoisensa kunnianosoituksen American Pinball Inc.:n ensimmäisen flipperin muodossa. Auta Houdinia hänen suurimpien temppujensa kanssa, ole mukana hänen elokuvissaan, osallistu spiritismi istuntoon ja suorita salaisia tehtäviä.

American Pinball Inc:n ensimmäinen flipperi “Houdini” kunnioittaa yhtä historian suurimmista taikureista ja on mahdollista, että siitä tulee yksi flippereiden renessanssin parhaista flippereistä. Jos olet etsinyt flipperiä joka sopii arvokkaan chesterfield -sohvan seuraksi kirjastohuoneeseen, kunniapaikalle olohuoneeseen, tai lähes mihin tahansa ravintolaan tai baariin niiden teemasta riippumatta, Houdini on etsimäsi. Jos olet toivonut ajatonta flipperiä, jonka nimekkään suunnittelijatiimin luovuutta ei ole rajoitettu lisenssisopimuksen ehdoilla, Houdini on vastaus toiveisiisi.

Kahleista pakenemista. Illuusioita. Magiaa

…ja paljon muuta!

Temppuja aloittelijalle ja fanaatikolle

Houdini on myös flipperi, jossa on runsaasti tehtäviä ja joka haastaa ja pitää yllä mielenkiintoa vuosiksi, mutta joka ei kuitenkaan edellytä päiväkausien opiskelua sen salojen selvittämiseksi. Se on täydellinen peli, joka luo taikaa ystävien kesken pidettyihin juhliin, herättää lapsissa palon flippereitä ja illuusioita kohtaan, lumoaa asiakkaat ja henkilökunnan yrityksen kahvitiloissa sekä pitää kaiken kokeneen flipperimestarin hypnoottisessa otteessa.

Pelikentän ominaisuudet

  • Kolme magneettia, jotka hallitsevat Houdinin taikuutta
  • Yli 50cm:n katapulttikaari Houdinin matka-arkkuun
  • Animoitu ja interaktiivinen teatterin valkokangas
  • API-teatterin näyttämö
  • Oikeasta puusta laserkaiverrettu spiritismi neula
  • Teatterin kohdevalaisimet
  • Pop bumpereiden päällä kahleet ja munalukot
  • 6 palloa

Katso video pelikentästä

Tilaa, kysy, kommentoi!

Muita flippereitämme