Loading...
Osta flipperi itsellesi2020-08-24T19:41:17+03:00

Osta oma flipperi

Maahantuomme ja myymme American Pinballin uunituoreita flippereitä. Mallistossa ovat tällä hetkellä Hot Wheels (2020), Houdini – Master of Mystery (2018) ja Oktoberfest – Pinball on Tap (2019). Hanki meiltä uusi ja moderni flipperi suoraan tehtaalta!

Uuden flipperin etuihin kuuluu uusien osien tuoma huoltovarmempi toiminta, modernit toiminnallisuudet ja takuuaika. Kysy meiltä tarjous ja lisätietoja!

Hot Wheels

Yli 50 vuoden ajan sadat miljoonat fanit ympäri maailmaa ovat etsineet ja keränneet Mattelin HOT WHEELS™ -pikkuautoja. Yli 5 miljardia autoa on myyty yli 20 000 erilaisella mallilla.

Keräilysarja on nykyään suurempi ja suositumpi kuin koskaan, ja ylivoimaisesti myydyin lelu maailmassa!

American Pinball on julkaissut ensimmäisen virallisesti lisensoidun HOT WHEELS™ -flipperin. HOT WHEELS™:n jännittävä ja nopeatempoinen maailma herää lasin alla eloon, ja siinä on häikäisevä joukko erilaisia pelimoodeja, jotka pitävät kaikenikäiset pelaajat kilpailemassa uudestaan ​​ja uudestaan.

Tutustu Hot Wheelsiin valmistajan sivuilla
Kuva Hot Wheels -flipperistä

Oktoberfest

Täydellinen flipperiteema baariin, työpaikan leikkihuoneeseen tai vaikkapa jääkaapin viereen autotalliin! Pelin visuaalisuus huokuu Münchenilaisen kansanjuhlan tunnelmaa. Joe Balcer tiimeineen on tarkoituksella suunnitellut pelin sellaiseksi, että siitä pitävät niin aloittelijat kuin kokeneetkin.

Pelin baijerilaisesta huumorista kertoo harvinainen ominaisuus, jonka avulla kaikkia lapoja voi pelata myös vain yhdellä kädellä. Toinen käsi jää siis vapaaksi vaikka tuopille. Proost!

Tutustu Oktoberfestiin

Houdini

Houdini kunnioittaa yhtä historian suurimmista taikureista. Jos olet etsinyt flipperiä, joka sopii arvokkaan Chesterfield-sohvan seuraksi kirjastohuoneeseen, kunniapaikalle olohuoneeseen tai lähes mihin tahansa ravintolaan tai baariin niiden teemasta riippumatta, Houdini on etsimäsi.

Tutustu Houdiniin
Huodini-flipperin design

Tilaa, kysy, kommentoi!

Kirjoita tarvittaessa puhelinnumerosi.

Muita flippereitämme