Flipperi ja toripoliisi kuvassa

Vuokraa flipperi kotiin

Pinballboys on tehnyt yhteistyösopimuksen Oulun alueella flippereitä vuokraavan yrityksen kanssa. Nyt saat kauttamme flipperin kotiin tai yrityksen tiloihin Oulun alueella. Flipperi tuo iloa perheelle, työ- tai kaveriporukalle ja on varma hitti vaikka pikkujouluihin! Vuokrattavat flipperit ovat erinomaisessa kunnossa.

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse, niin saat lisätietoa.

Lähtökohtaisesti flipperin minimivuokrakausi Oulun alueella on n. 3 kk, mutta myös lyhemmistä vuokrajaksoista voidaan neuvotella. Jatkuvissa vuokrauksissa flipperi voidaan aika ajoin myös vaihtaa toisen teemaiseen flipperiin. Jokaisessa flipperissä on omat yksilölliset tehtävät, haasteet, musiikki ja yleistunnelma. Tyypillisiä teemoja ovat suositut elokuvat, bändit jne.

Flipperin toimitus kotiin Oulussa

Yhteistyökumppanimme toimittaa flipperin toivomaasi osoitteeseen Oulun alueella. Oulussa käytössä on kuljetusmaksu, josta sovitaan tarkemmin, kun vuokrattavien koneiden määrä sekä kohteen sijainti ovat tiedossa. Vapaana olevat mallit selviävät nopeasti kysymällä.

Flipperi tarvitsee vain sähköpistokkeen ja hieman tilaa ympärilleen (pelitilan mukaan lukien, noin 2×1 m). Flipperi sopii siis hyvin työpaikan taukohuoneeseen, kodin pelihuoneeseen tai vaikka autotallin äijähuoneeseen. Flipperin pelaaminen on retroisaa ja koukuttavaa. Pelaamisessa voi kehittyä vaikka oman porukan mestariksi!

Flipperin vuokrauksen hinta

Vuokrauksen hinta ja muut ehdot määräytyvät käyttökohteen, vuokrakauden ja valitun pelin mukaan, joten ota yhteyttä niin saat tarjouksen. Ajankohtainen tieto saatavilla olevista peleistä ja hinnoista selviää, kun olet meihin yhteydessä vaikka alla olevalla lomakkeella.

Peli asetetaan vapaapeli-moodiin (free play), jolloin konetta voi pelata kotona kaikessa rauhassa ja opetella pelaamaan kaikki eri mielenkiintoiset pelimoodit ja tehtävät läpi. Oulun alueella vuokrauksiin sisältyvä 500 pelin kuukausiraja on laskettu riittävän mukavan reippaasti kaikkeen kotipelaamiseen.

Tarjolla on useita eri pelejä

Parhaat flipperit säilyttävät mielenkiintonsa vuodesta toiseen. Ensikertalainen saa nopeasti kiinni pelin ideasta, mutta kokenutkin pääsee tehtävissä aina vaan pidemmälle ja keksii uusia peliominaisuuksia. Flippereissämme on mahdollisuus moninpeliin esimerkiksi kaveriporukan kesken, jolloin palloja pelataan vuorotellen. Suosittelemme mielellämme sopivaa konetta käyttöympäristö huomioonottaen.

Täydellinen elämyslahja kotiin

Flipperi huoneessa

Vietätkö aikaa kotona, mutta kaipaisit arkeen pelillistä jännitystä? Mietitkö, mikä olisi täydellinen lahja puolisolle tai lapsille, mutta haluat antaa tavaran sijasta elämyslahjan?

Vuokraa flipperi vaikka kolmeksi kuukaudeksi. Vuokraustilanteen mukaan voimme tehdä erittäin kilpailukyisen tarjouksen flipperin vuokraamisesta ei-kaupalliseen kotikäyttöön!

Pyydä tarjous tai lisätietoja tällä lomakkeella!

Puhelinnumero: +358 40 653 9696
Sähköposti: info@pinballboys.com

Välitämme sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi yhteistyökumppanille yhteydenottoa varten. Tietojasi ei tallenneta tai välitetä minnekään muualle.