Vuokraa flipperi kotiin

Vuokraa flipperi kotiinkuljetuksella

Flipperin vuokraus Helsingin seudulla kotiinkuljetuksella!

Vuokraa koko perheen iloksi, pelihuoneeseen tai vaikka autotallin äijähuoneeseen. Pidä tauko kännykän ja tietokoneen ruudulta. Nauti hetki koukuttavasta flipperistä, harjoittele tähtäämistä ja ole kotisi Grand Champion!

Toimitamme flipperin kotiin Helsingin alueella. Ota yhteyttä vaikka alla olevalla lomakkeella, niin kerromme mitä malleja on juuri tällä hetkellä saatavilla. Flipperimme ovat erinomaisessa kunnossa, jonka takia niillä on mukava pelata.

Kauttamme saat flipperin kotiin nyt myös Oulun alueella!

Flipperi kotona

Flipperin vuokrauksen hinta

Flipperin vuokraamisen hinta vaihtelee pelikohtaisesti. Toimitamme sinulle ajankohtaisen tiedon saatavilla olevista peleistä ja niiden hinnoista, kun olet meihin yhteydessä vaikka alla olevalla lomakkeella.

Peli asetetaan vapaapeli-moodiin (free play), jolloin konetta voi pelata kotona kaikessa rauhassa ja opetella pelaamaan kaikki eri mielenkiintoiset pelimoodit ja tehtävät läpi.

Helsingin alueelle antamamme tarjoushinta sisältää aina kaiken, eli kuljetuksen, asennuksen, opastuksen ja rajattoman määrän pelejä.

Tarjolla on useita eri pelejä

Parhaat flipperit säilyttävät mielenkiintonsa vuodesta toiseen. Ensikertalainen saa nopeasti kiinni pelin ideasta, mutta kokenutkin pääsee tehtävissä aina vaan pidemmälle ja keksii uusia peliominaisuuksia. Flippereissämme on mahdollisuus moninpeliin esimerkiksi kaveriporukan kesken, jolloin palloja pelataan vuorotellen.

1 kk

279-599kk
  • Kuljetus
  • Huolto
  • Kysy tarjousta pidempiaikaisesta vuokrauksesta!

Sopimusajan kesto vaikuttaa hintaan. Hinta sisältää arvonlisäveron. Kysy myös muita sopimusjaksoja.

Täydellinen elämyslahja kotiin

Flipperi huoneessa

Vietätkö aikaa kotona, mutta kaipaisit arkeen pelillistä jännitystä? Mietitkö, mikä olisi täydellinen lahja miehelle, naiselle tai lapsille, mutta haluat antaa tavaran sijasta elämyslahjan?

Vuokraa flipperi vaikka kuukaudeksi tai kahdeksi. Vuokraustilanteen mukaan voimme tehdä erittäin kilpailukyisen tarjouksen flipperin vuokraamisesta ei-kaupalliseen kotikäyttöön!

Tilaa, kysy, kommentoi!

Puhelinnumero: +358 40 653 9696
Sähköposti: info@pinballboys.com

Kirjoita tarvittaessa puhelinnumerosi.