Loading...
Osta flipperi itsellesi2023-04-07T14:31:11+03:00

Osta uusi flipperi omaksi

Maahantuomme ja myymme American Pinballin ja Bitronicin uunituoreita flippereitä. Järjestämme asiakkaillemme kuljetuksen ja neuvomme flipperin käyttöönotossa. Tällä sivulla näet myynnissä olevat mallit.

Myyntimallistomme flipperit ovat uusia, aitoja ja moderneja pelikoneita. Myyntimallimme ovat Galactic Tank Force (2023).  Legends of Valhalla (2022), Super Hoop (2022), Hot Wheels (2020), Oktoberfest – Pinball on Tap (2019) ja Houdini – Master of Mystery (2018). Huom. Emme lähtökohtaisesti myy käytettyjä flippereitä. Päivän hintaan vaikuttavat mm. dollarin kurssi ja rahtikustannusten vaihtelu. Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä sivun alla olevalla lomakkeella, niin vastaamme pian tarjouksella!

Uuden flipperin etuihin kuuluu uusien osien tuoma huoltovarmempi toiminta, modernit toiminnallisuudet ja takuuaika. Kysy meiltä tarjous ja lisätietoja!

Galactic Tank Force

Sukella galaktiseen seikkailuun American Pinballin Galactic Tank Forcella. Huippuluokan grafiikka, modernint live-action-videot ja mukaansatempaava peli takaa lakkaamattoman naurun ja jännityksen. Tehtävänäsi on partioida ja suojella äskettäin perustettua kuun tutkimuskeskusta häikäilemättömältä keisarinna Annoyalta ja hänen joukoiltaan.

Legends of Valhalla

Legends of Valhalla on mukaansatempaava flipperi, joka tuo pelaajan pohjoismaisten jumalien ja muun viikinkimytologian maailmaan. Pelissä on kolme mailaa, kolme ramppia ja lukuisia erilaisia tehtäviä ja toimintoja. Pelin punaisena lankana on erilaisten vaiheiden, tehtävien ja tasojen kautta päästä paitsi Walhalla-wizard-moodiin myös taistelemaan eeppiseen Ragnarokiin super-wizard-moodiin.

Legends of Valhalla sisältää 16  mielenkiintoista pelimoodia, useita erilaisia multiball-pelejä yms. Tekemistä siis riittää niin uusille flipperinpelaajille kuin todella kokeneillekin! Riot Pinballin suunnittelema Legends of Valhalla on neljäs Chicagolaisen American Pinballin flipperi.

Hot Wheels

Yli 50 vuoden ajan sadat miljoonat fanit ympäri maailmaa ovat etsineet ja keränneet Mattelin HOT WHEELS™ -pikkuautoja. Yli 5 miljardia keräilysarjan autoa on myyty yli 20 000 erilaisella mallilla.

American Pinball on tehnyt lisensoidun HOT WHEELS™ -flipperin. HOT WHEELS™:n jännittävä ja nopeatempoinen maailma herää lasin alla eloon, ja siinä on häikäisevä joukko erilaisia pelimoodeja, jotka pitävät kaikenikäiset pelaajat kilpailemassa uudestaan ​​ja uudestaan.

Kuva Hot Wheels -flipperistä

Oktoberfest

Täydellinen flipperiteema baariin, työpaikan leikkihuoneeseen tai vaikkapa jääkaapin viereen autotalliin! Pelin visuaalisuus huokuu Münchenilaisen kansanjuhlan tunnelmaa. Joe Balcer tiimeineen on tarkoituksella suunnitellut pelin sellaiseksi, että siitä pitävät niin aloittelijat kuin kokeneetkin.

Pelin baijerilaisesta huumorista kertoo harvinainen ominaisuus, jonka avulla kaikkia lapoja voi pelata myös vain yhdellä kädellä. Toinen käsi jää siis vapaaksi vaikka tuopille. Proost!

Houdini

Houdini kunnioittaa yhtä historian suurimmista taikureista. Jos olet etsinyt flipperiä, joka sopii arvokkaan Chesterfield-sohvan seuraksi kirjastohuoneeseen, kunniapaikalle olohuoneeseen tai lähes mihin tahansa ravintolaan tai baariin niiden teemasta riippumatta, Houdini on etsimäsi.

Huodini-flipperin design

Tilaa, kysy, kommentoi!

Kirjoita tarvittaessa puhelinnumerosi.

Myynnissä olevat uudet flipperit

Super Hoop

Super Hoop Super Hoop on koripalloteemainen flipperi, jossa on monta erilaista innostavaa koripallotehtävää! Flipperi sopii niin aloittelijan kuin kokeneemmankin käsiin. Siitä löytää aina [...lue lisää]

Hot Wheels

Hot Wheels Yli 50 vuoden ajan sadat miljoonat fanit ympäri maailmaa ovat etsineet ja keränneet Mattelin HOT WHEELS™ -pikkuautoja. Yli 5 miljardia autoa [...lue lisää]

Houdini

Houdini – Master of Mystery Suuri taikuri ja illusionisti Harry Houdini nauttii edelleen arvostusta ympäri maailman. Lähes sata vuotta kuolemansa jälkeen legendaarinen hahmo [...lue lisää]

Vuokralle tarjottavat flipperit

Super Hoop

Super Hoop Super Hoop on koripalloteemainen flipperi, jossa on monta erilaista innostavaa koripallotehtävää! Flipperi sopii niin aloittelijan kuin kokeneemmankin käsiin. Siitä löytää aina [...lue lisää]

Ghostbusters Pro

Ghostbusters Pro Kaikkien mörköfanien suosikkielokuva Ghostbusters on nautittavissa myös flipperinä! Flipperi perustuu alkuperäiseen vuodelta 1984 olevaan elokuvaan ja siinä on myös joitakin elementtejä [...lue lisää]

Houdini

Houdini – Master of Mystery Suuri taikuri ja illusionisti Harry Houdini nauttii edelleen arvostusta ympäri maailman. Lähes sata vuotta kuolemansa jälkeen legendaarinen hahmo [...lue lisää]

Star Wars Pro

Star Wars Pro Star Wars franchise on taas entistäkin kuumempi, kun valkokankaille vyöryy uusia elokuvia vuosittain. Tämä flipperi-uutuus perustuu kuitenkin kaikkien rakastamaan alkuperäiseen [...lue lisää]