Loading...
Osta flipperi itsellesi2019-05-12T00:44:49+03:00

Osta oma flipperi

Maahantuomme ja myymme American Pinballin uunituoreita flippereitä. Mallistossa ovat tällä hetkellä Houdini – Master of Mystery (2018) ja Oktoberfest – Pinball on Tap (2019). Hanki meiltä uusi ja moderni flipperi suoraan tehtaalta!

Uuden flipperin etuihin kuuluu uusien osien tuoma huoltovarmempi toiminta, modernit toiminnallisuudet ja takuuaika. Kysy meiltä tarjous ja lisätietoja!

Oktoberfest

Täydellinen flipperiteema baariin, työpaikan leikkihuoneeseen tai vaikkapa jääkaapin viereen autotalliin! Pelin visuaalisuus huokuu Münchenilaisen kansanjuhlan tunnelmaa. Joe Balcer tiimeineen on tarkoituksella suunnitellut pelin sellaiseksi, että siitä pitävät niin aloittelijat kuin kokeneetkin.

Pelin baijerilaisesta huumorista kertoo harvinainen ominaisuus, jonka avulla kaikkia lapoja voi pelata myös vain yhdellä kädellä. Toinen käsi jää siis vapaaksi vaikka tuopille. Proost!

Tutustu Oktoberfestiin

Houdini

Houdini kunnioittaa yhtä historian suurimmista taikureista. Jos olet etsinyt flipperiä, joka sopii arvokkaan Chesterfield-sohvan seuraksi kirjastohuoneeseen, kunniapaikalle olohuoneeseen tai lähes mihin tahansa ravintolaan tai baariin niiden teemasta riippumatta, Houdini on etsimäsi.

Tutustu Houdiniin
Huodini-flipperin design

Tilaa, kysy, kommentoi!

Kirjoita tarvittaessa puhelinnumerosi.

Muita flippereitämme