Loading...

Ghostbusters Pro

Kaikkien mörköfanien suosikkielokuva Ghostbusters on nautittavissa myös flipperinä! Flipperi perustuu alkuperäiseen vuodelta 1984 olevaan elokuvaan ja siinä on myös joitakin elementtejä vuoden 1989 jatko-osasta. Lukuisat elokuvasta tutut kohtaukset elävöittävät peliä, vaikka pääosassa on kuitenkin edelleen tärkein, eli sujuva pallonhallinta ja onnistuneet, tähdätyt lyönnit. Sinulla ja kavereillasi on taatusti hauskaa yhdessä erilaisten haamujen ja erikoisten haamujengiläisten kanssa, vaikka neljän pelaajan moninpelissä!

Peliohjeet pähkinänkuoressa

Skillshot: Aluksi voit napeilla valita haluamasi skill shot -vaihtoehdon. Voit valita joko jonkun pelikentän ramppilyönneistä (siniset nuolet), tai yhden kolmesta yläkentän väylästä (keltaiset ympyrät). Pyri saamaan pallo joko lyötyä oikeaan ramppiin tai kulkemaan läpi oikeasta yläkentän väylästä niin saat palkinnon. Valintaa ei pysty vaihtamaan kun pallo on ammuttu kentälle.

Slimer: Kun osut tarpeeksi monta kertaa G-H-O-S-T-targetiin vihreä Slimer laskeutuu kentälle. Osuessasi Slimeriin sinuun tarttuu limaa, jonka saat puhdistettua ampumalla vihreällä nuolella osoitetun rampin.

Scenes: Saat käyntiin elokuvan kohtauksiin perustuvia tehtäviä ampumalla pallon vilkkuvan valkoisen tekstiruudun merkkaamaan suuntaan. Vain yksi kohtaus voi olla käynnissä kerrallaan ja kohtauksen suorittaminen onnistuneesti mahdollistaa uuden kohtauksen käynnistämisen

Scoreli Brothers käynnistyy, kun ammut riittävästi symmetrical book stacking targetia. Pelikentästä nousee Scoreli-veljesten targetit, joihin tulee molempiin osua riittävän nopeasti saadaksesi Super Jackpot -mahdollisuuden. Jos osut vain toiseen, se nousee ennen pitkää takaisin ylös.

Super Jackpot: Vasempaan ramppiin syttyy punainen valo Super Jackpot -mahdollisuuden merkiksi useammasta paikasta esim. Scoreli-veljesten pyydystämisen jälkeen tai kun olet puhdistautunut limasta. Saat Super Jackpotin, kun ammut pallon vasemman rampin läpi.

Storage facility Multiball käynnistyy, kun olet ampunut pallon kolmesti vasempaan ramppiin storage facilityn ollessa päällä. Saat sytytettyä sen uudelleen, joko pelikentän vasemmalla puolella olevasta kolmen lukitun pallon kirjastosta, pop-bumbereista tai Toby’s spirit guide -kuopasta.

Videotehtävät

  • Negative reinforcement of E.S.P ability: Arvaa oikein joko vasen tai oikeaa nappia painamalla. Jos arvaat oikein saadut pisteet tuplaantuvat, jos väärin menetät kaiken. Voit keskeyttää ja lunastaa saamasi pisteet painamalla molempia nappeja.
  • Don’t cross the streams: Pyydystä kummituksia ohjaamalla plasmalassoja vasemmalla ja oikealla napilla, mutta älä päästä kummitusta hyökkäämään tai plasmalassoja menemään ristiin.

Tutustu pelioppaaseen

Katso opasvideo

  • Julkaistu: 2016

  • Valmistaja: Stern

  • Pelaajamäärä: 1–4

Lähetä meille viesti

Kysy, anna palautetta, tee vikailmoitus, pyydä tarjous. Ole rohkeasti yhteydessä puhelimitse tai alla olevan lomakkeen avulla!

040 653 9696 (puh, sms, whatsapp)

Muita flippereitämme

2022-04-17T15:01:18+03:00