Loading...

Iron Maiden Pro

Brittiläinen heavy-bändi Iron Maiden perustettiin vuonna 1975 ja se on edelleen supersuosittu sekä Suomessa että maailmalla. Bändin nimeä kantava flipperi on myös nopeasti saavuttanut globaalin huippusuosion. Yksi syy suosioon on varmasti se, että pelin suunnittelija Keith Elwin on itse yksi maailman parhaista flipperin pelaajista ja hän on suunnitellut flipperin nimenomaan pelaajan näkökulmasta. Pääset rokkaamaan Iron Maiden Pro flipperin tahtiin Helsingissä Pinballboysin yhteistyökumppanin baarissa.

Pelissä on neljä flipperi-mailaa, ja lukuisia eri multiball-moodeja ja tietenkin Bändin “maskotti” Eddie monissa eri muodoissa. Pelin “flow” on laajalti kehuttu, eikä pelistä puutu vauhtia. Kokonaisuuden kruunaa alkuperäiset biisit, joista voit valita taustamusiikin aina uuden pallon aluksi.

Peliohjeet pähkinänkuoressa

  • Tehtävän käynnistäminen – Pelissä on viisi eri taistelu -moodia. Ampumalla pallin rampeihin kun niiden edessä oleva nuoli on valkoinen, jolloin yksi kirjain näytön E-D-D-I-E -tekstistä syttyy. Kun kaikki kirjaimet ovat syttyneet, ammu keskirampiin, jolloin taistelu -moodi käynnistyy. Ammu värillisinä vilkkuvia ramppeja ja targetteja niin saat isoja pisteitä.

  • Mummy multiball –  Ammu ylhäällä keskellä olevaa kiinteää palloa niin, että alla oleva M-U-M-M-Y -teksti syttyy palamaan. Ammu sen jälkeen keski hyppyri ja osu faarao -targetiin. Ammu sen jälkeen uudestaan keskellä olevaa palloa siten, että M-U-M-M-Y -teksti syttyy, jolloin multiball käynnistyy

  • Troopper multiball – Ammu keskikentällä olevat kolme drop targettia alas kun vihreä “light lock” -valo palaa. Ammu tämän jälkeen joko keskellä olevaan väylään tai äärimmäisenä oikealla olevaan väylään, joita vihreät nuolet viitoittavat. Pallo lukittuu ja kun kolme palloa on lukittunut multiball käynnistyy.

Tutustu pelioppaaseen

Katso opasvideo

  • Julkaistu: 2018

  • Valmistaja: Stern

  • Pelaajamäärä: 1–4

Lähetä meille viesti

Kysy, anna palautetta tai tee vikailmoitus. Ole rohkeasti yhteydessä puhelimitse tai alla olevan lomakkeen avulla!

040 653 9696 (puh, sms, whatsapp)

Muita flippereitämme

2022-04-17T15:01:41+03:00